ÜTÜ VE ÜTÜ MASASI TAŞIMA PLASTİĞİ

İnnovatif Tasarım

Türü farketmeksizin, ütü ve ütü masalarının, yaşam alanlarımızda en pratik şekilde konumlandırılmasını sağlamak üzere tasarlanan IronIX ile kolaylığı deneyimleyin

Doğayla İç-İçe

"Plastik Enjeksiyon" yöntemiyle üretilen IRONIX ürününde, PBT (Polibütilen tereftalat) kullanılarak üretilmektedir.

Dolayısıyla geri dönüştürülebilir olan bu materyal sayesinde, doğamıza kazanımlarda bulunuyoruz.

Montaj Seti

Ölçü
Resim
Miktar
5 x 20
x 4
5 x 50
x 4
8 x 50
x 4

 

Ürün Kullanım Bilgileri

  1. IRONIX arka kısmına, ütü masası taşıma çubuğunu konumlandırılarak; Ahşap mamülden dolap iç ve dış yüzeylerine veya herhangi bir ahşap panel yada duvar kaplaması yüzeyine montaj yapılabilir
  2. Paket içesinden çıkan 5x20 ölçüsündeki 4 adet vida ile ütü plastiği üzerindeki 4 delik içerisinden, ütü masanızın ölçüsünü dikkate alarak belirleyeceğiniz yüksekliğe tornavida kullanarak montaj yapabilirsiniz.

  3. Yine ütü masanız ölçüsü veya tercih edilecek yükseklikte, duvar yüzeyine montaj; paket içerisinde yer alan 8x50 dübel ve 5x50 vida kullanılarak yapılabilir.

  4. IRONIX, ütü masasının kablosunu sarım yapmak için kanatlara, sarımlı ütü kablolarını ise kolayca yerleştirebileceğiniz bölüme sahiptir.

  5. IRONIX, ağırlığı 10 Kilograma kadar ütü masalarının askıda konumlandırabileceği askı çubuklarına sahitir. Ütü masası bu çubuklara asılarak konumlandırılır.

  6. Aktif olarak fişte takılı, çalışan bir ütü tabanının, IRONIX ‘e doğrudan temas etmesi halinde, erime, yanma, yapışma ve renk değiştirme yapmaz.

 

Avantajlar

  • IRONIX, ütü ve ütü masasının çamaşır odasında yada yaşam alanı içerisindeki konumunu tanımlar, hacmini optimıze eder.
  • IRONIX; Ütü tabanının sıcaklığından dolayı çevresinde bulunan imselere yada eşyalara zarar vermesini engeller.
  • Geleneksel olarak yaşam alanlarımızda yer alan ütü ve ütü masası; bulundukları ortamda diğer herşey gibi bazı fiziksel etkilere maruz kalabilmektedir. Çarpma, kayma, devrilme, düşme yada deprem gibi etkilere maruz kalmasıyla bir ütü ve ütü masası çevreye ve çevresindeki kimselere ev kazası olarak değerlendirilen, çok ciddi bazı zararlar verebilmektedir.
  • Hem ütü hemde ütü masasının, yaşam alanlarımızda ütü ve ütü masası plastiği konumunda sabitlenmesi ev kazalarını önlemeye yardım etmektedir.
  • IRONIX taşıma plastiği estetik ve ergonomiktir. Ütü masası kablosunun daha düzenli kalmasını sağlar, dağınıklığı giderir.
  • IRONIX taşıma plastiği doğa dostudur. Dönüştürülebilir hammadde ile üretilmektedir.

Güvenli Ironix

IRONIX montaj setinde bulunan vidaları ile ahşap veya duvar yüzeylere montaj olanağı sağlar. Montajlanan IRONIX deprem sırasında oluşabilecek ütü ve ütü masası devrilmelerinin önüne geçmektedir. Ayrıca küçük çocukların müdahalesi sonucu oluşabilecek riskleride ortadan kaldırmaktadır.

İlgili Ürünleri Görüntüleyin

IRONIX çözümü ile alakalı tüm ürünleri görüntülemek için lütfen sağdaki butona tıklayın.
Ürünleri Görüntüle