MESAN 33 yılı aşkın tecrübesi ile burada…
Mesan, uzun yıllardır inovasyona dayalı bir anlayışla sektörde lider konumunda bulunmak için çalışmaktadır. 33 yılı aşkın süredir inovasyon odaklı yaklaşımlarıyla üretim yapma konusunda uzmanlaşmıştır. İstanbul/Silivri'deki 11.000 m²'lik kapalı alanlı tesisleri, verimli ve etkileyici bir üretim ortamı sunmaktadır. Mesan, tesislerindeki faaliyetlerini sürekli olarak geliştirerek, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Gücümüz üretimimizde !
Yüksek üretim gücü ile sektörde ilklerin öncüsü olan marka; özel mobilya aksesuarları, mobilya bağlantı elemanları, mutfak, banyo dolap aksesuarları ve bağlantı elemanları, dekoratif ve fonksiyonel aksesuarlar, stoperler, pabuçlar ve köşe koruyucular, plastik ayaklar, alüminyum ayaklar, metal ayaklar ve sürgü kapak sistemleri üretiyor. Sahip olduğu geniş ürün yelpazesinin yanı sıra müşterilerinin farklı talep ve ihtiyaçlarına yönelik özel ürünler de geliştiriyor. Gücünü ileri teknolojiden alan marka Çorlu’daki yeni tesisleriyle üretim kapasitesini zirveye taşıyacak!
Hep birlikte, güzel yarınlara
Çevreye duyarlı üretim politikasını tüm çalışmalarının merkezine alan marka karbon salınımını minimuma indirme odağıyla üretim gerçekleştiriyor olmanın yanı sıra, ürünlerimizde kaliteyi de en üst seviyede tutmayı hedefliyoruz. Bu sayede, Dünya'nın her yerinde kaliteli mobilyalar üreten markalar tarafından tercih edilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.
Mesan olarak, 1996 yılında "Made in Türkiye" sloganını tescil ettirdiğimizden beri, Türk mobilya aksesuar ve bağlantı elemanları sektörünün en önde gelen markalarından biri haline gelmiş bulunuyoruz. Ürünlerin kalitesini, 75'ten fazla ülkeye yapılan ihracatlarla dünya çapında tanıtıyoruz.
Eğitim birinci önceliğimiz
Üniversitelerle gerçekleştirdiği iş birlikleriyle Türkiye’nin geleceği gençlere yatırım yapan Mesan, personeline sağladığı eğitimlerle ise sürekli gelişim ilkesine bağlı bir marka olarak fark yaratıyor. İşte bu nedenle Mesan’da üretilen ürünlerin ulaştığı her yerde yüzler gülümsüyor. Üstelik doğa ile uyum ve ahenk içinde!
Gelişime önem veriyoruz
Sektöründe ilk tasarım merkezi olma özelliğini taşıyan Mesan, otomasyon makinelerini kendi bünyesinde imal ediyor. Üretilen tüm ürünler, markanın bünyesindeki profesyoneller tarafından hazırlanan ahşap modüllerde test ediliyor. 24 saat hiç durmadan çalışan makine parkurları sürekli teknolojik olarak yenileniyor. Yatırımlarına soğuk şekillendirme üretim hattını ekleyen Mesan, vida ve çeşitli metal bağlantı elemanları gibi üretimin ayrılmaz parçası olan ürünlerin imalatını da kendi bünyesinde gerçekleştiriyor. Tesiste yer alan preshane bölümünde ise kesme ve sıvama uygulamaları ile ürünlere kusursuz bir şekil kazandırılıyor. Mesan imzasını taşıyan ürünlerin tamamı markanın tasarım merkezine bağlı test ve prototip laboratuvarında test ediliyor. Marka, üstün kalite odaklı anlayışını bu süreçlerin bir sonucu olarak kusursuz şekilde sürdürüyor.